Известие

Collapse
No announcement yet.

мнения за алфа 146 1.6ts 120hp

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Момчета за 700-800 евро от Германия мога ли да си намеря 146 1.6 тс 98-99 година ако някои е ходил или има представа да каже

Comment

Първоначално публикувано от vankichaaaa Покажи съобщение
      Момчета за 700-800 евро от Германия мога ли да си намеря 146 1.6 тс 98-99 година ако някои е ходил или има представа да каже
      Можеш да си намериш и за 7-8 евро. Върни се и прочети всичко, което са написали всички колеги и ако ще взимаш нещо - вземи го, ако не - живи здрави.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

И аз на това се надявах, но ... тая която ти предложих по-горе я платих на джамбазина 1000е.
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Здравейте, и аз мисля да започвам със същата кола..днес я гледах, чух я как работи...нямаше възможност да се изкара днес защото беше само охраната на автокъщата утре ще ида да врътна едно кръгче..не че им разбирам много, но не видях някакви неща сериозни..смисъл , след 10 мин работа в ауспуха нямаше мазни сажди(знам че е знак за горене на масло), не изпуши след няколко форсации на 6000 оборота нямаше следи от удряно, беше и скъсана тапицерията на шофьорксата седалка..да се надяваме, че не е от безбожно много каране..та намира се в кв. Хаджи Димитър колата.. идеята ми е има ли наблизо там сервиз с диагностика да я закарам преди да я купя...извинявам се че пиша тук, но не намерих темата където да се споменава точно това и затова пиша тук...благодаря предварително (нядявам се) бъдещи колеги
          Last edited by NIKSANA86; d.m.y г., 18:49.

Alfa Romeo 146 1.6 16V TS -97г

Comment

Първоначално публикувано от NIKSANA86 Покажи съобщение
            Здравейте, и аз мисля да започвам със същата кола..днес я гледах, чух я как работи...нямаше възможност да се изкара днес защото беше само охраната на автокъщата утре ще ида да врътна едно кръгче..не че им разбирам много, но не видях някакви неща сериозни..смисъл , след 10 мин работа в ауспуха нямаше мазни сажди(знам че е знак за горене на масло), не изпуши след няколко форсации на 6000 оборота нямаше следи от удряно, беше и скъсана тапицерията на шофьорксата седалка..да се надяваме, че не е от безбожно много каране..та намира се в кв. Хаджи Димитър колата.. идеята ми е има ли наблизо там сервиз с диагностика да я закарам преди да я купя...извинявам се че пиша тук, но не намерих темата където да се споменава точно това и затова пиша тук...благодаря предварително (нядявам се) бъдещи колеги
            Аз бих те посъветвал да си земеш кола, която се продава от човек във форума за жалост 145/6те, са на изчезване в раздела "продава" така че няма да ти е лесно, но ако почакаш малко няма да сбъркаш

Comment

Пич, няма какво да се чудиш, казах ти къде да я закараш на диагностика-ако там ти кажат, че колата си струва, значи няма какво да се замисляш! Алфа 146 е страхотна кола, ако обаче ти изброят един куп неща за смяна по-добре се откажи и потърси друга! Ако купиш някоя от форума ще ти излезе малко по-скъпа не за друго, а просто защото повечето коли тук са без забележка!
              sigpic

Alfa Romeo 146 1.4 16V T.S 103 HP

Comment

Първоначално публикувано от NIKSANA86 Покажи съобщение
                Ами ти предполагам можеш да направиш разлика между скъсано от задиране и скъсано от протриване. Ако е второто едва ли е от това че шофьора го е сърбяло и се е търкал там. Виж и педалите и дръжките на вратите и дали състоянието им се връзва с показанията на таблото. Успех.
                146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                  Ами ти предполагам можеш да направиш разлика между скъсано от задиране и скъсано от протриване. Ако е второто едва ли е от това че шофьора го е сърбяло и се е търкал там. Виж и педалите и дръжките на вратите и дали състоянието им се връзва с показанията на таблото. Успех.
                  не че я продавам ама тези гадни белези или забележки които изтъква колегата си е чиста проба терористично каране и егоистично малтретиране на обекта.5500 и ще е собственост на ценител и желаещ марката и модела.нека заповяда.

Comment

Момчета ей сега се замислих и реших да ви питам..Има ли разлика между алфа ромео 146 2.0ti 150 кс и например опел астра 2.0gsi 150 коня.. кое ще е победител ако кажем че колите излизат чисто нови от завода и не са продухани двигателите.. малко глупуват въпрос ема ми е интересно ще окаже ли влияние марката на автомобила пред конете

Comment

Астрата наказва горе-долу всякакви хотхеч колички до 160-165 кончета
                      Тежи 200кг по-малко от алфата и има 15тина НМ по-висок въртящ момент
                      В резултат на което се набира от 0 до 100 за 8 секунди, срещу 9 за Алфата
                      Демек победата ще е доста опозоряваща, въпреки еднаквата мощност

С други думи:
                      http://www.zeperfs.com/duel270-748.htm
                      http://www.zeperfs.com/duel270-287.htm

Пежото от втория дуел е доооста вървежно и е 167кс, а в повечето класически замервания астрата го наказва
                      Last edited by Satanism; d.m.y г., 00:41.
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

обоснови се

Comment

обоснови се
                          Раздела общи приказка е по-нагоре

Няма какво да се обосновава. Ако търсиш супер бърза евтина кола, то това не е 145/6-ца - просто живите такива са прекалено малко, то е същото и при другите марки де.
                          За коли на по 10 и повече години се гледа състоянието на конкретния екземпляр, а не каталожни данни от началото на 90-те години
                          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                          Opel Astra J GTC

Comment

обоснови се
                            Кво да се обосновавам повече от 0-100 8,0 срещу 8,6 секунди в полза астрата...нали питаш коя върви повече..

Не знам защо някои от вас са решили, че 146ците са някакви особено бързи коли в класа си...
                            Last edited by Satanism; d.m.y г., 15:31.
                            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Не знам защо някои от вас са решили, че 146ците са някакви особено бързи коли в класа си...

Comment

Пичага ...... ще ти кажа само че Алфа Ромео се купува със сарце .... не с Разум ...... имат мн слаби места ...... окачване .... електроника .... специално 146 след време почва да и поскруцва интериора .... обаче обещавам ти в тая кола никога няма да ти е скучно ....... някои път ще те вбесява ... друг път че си умираш от кеф ........
                                sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001

Comment

Working...
                                X